– zo 12 mei 15:30 | Slotconcert: Rembrandt Frerichs Trio – Music Never Dies!

← Terug naar programma

Zondag 12 mei | Slotconcert: Rembrandt Frerichs Trio – Music Never Dies!

Tijd: 15:30 – 16:30 uur
Locatie: COMM, Den Haag
(Museum van Communicatie)

Speed-daten met het Rembrandt Frerichs Trio 14:30-15:30 uur:
Altijd al willen weten hoé ze dat nou doen, improviseren op het podium? of hoe lang je moet studeren om op de wereldpodia te spelen? Tijdens Classical Encounters kan het: beleef een close encounter met de makers van het Rembrandt Frerichs trio, in een intieme één-op-één setting van 2 minuten, vraag wat je wilt, en wie weet komt het tot filosofische gesprekken, of een alledaagse uitwisseling.

Met het Rembrandt Frerichs Trio sluiten we het festival af; een positieve blik in de toekomst met muziek van componisten die weliswaar al lang niet meer onder ons zijn, maar van wie de muziek voortleeft en tot de verbeelding blijft spreken bij alle generaties: Music Never Dies!

Oude, bijna vergeten instrumenten wordt nieuw leven ingeblazen. Wat dacht je van een uit de kringloop opgeduikeld harmonium uit 1860 dat stond te wachten op een nieuw baasje? Het bleek een prachtig Zuid-Duits zuigharmonium te zijn waar componist en pianist Rembrandt wel raad mee weet. Ook de fortepiano – een instrument dat normaal gesproken  wordt benut voor de klassieke historische uitvoeringspraktijk – wordt hernieuwd tot klinken gebracht, maar dan buiten de muziek van Haydn en Mozart om.

Rembrandt Frerichs Trio:
Rembrandt Frerichs – fortepiano (anno 1790), harmonium (anno 1860)
Benjamin Glorieux – cello
Vinsent Planjer – percussie

Voor deze zondag kunt u, naast losse tickets, een dagkaart aanschaffen.

Op vertoon van dit ticket ontvangt u 50% korting op het bezoek aan het Museum voor Communicatie op 12 mei 2019. Het toegangskaartje kunt u op 12 mei kopen aan de kassa van het museum.


Tickets

Music Never Dies – Rembrandt Frerichs Trio:


Dagkaart zondag:

Wilt u een passe-partout bestellen? Klik hier