Steun ons

Doe mee! en steun Classical Encounters!

Natuurlijk zijn er hoge kosten verbonden aan het realiseren van concerten en livestreams. Waardeer je Classical Encounters? Dan kun je ervoor kiezen een bedrag te doneren, via de knoppen hieronder! Op die manier blijft het voor Classical Encounters mogelijk om ook in de toekomst festivals te blijven organiseren.
Omdat Classical Encounters een culturele ANBI-status heeft, kunt u mogelijk gebruik maken van fiscale voordelen. > lees hier meer over

Doneer een bedrag naar keuze:

Word Vriend

Word lid van de Vriendenkring Classical Encounters
Iedere Vriend telt – zeker in deze tijd. U kunt het hele jaar door Vriend worden door onderstaand formulier in te vullen. Wat houdt dat vriend-zijn precies in? Vanaf € 35,- per jaar steunt u het festival en helpt u ons bij het realiseren van bijzondere artistieke projecten.

> Lees meer

Word mecenas

Classical Encounters is op zoek naar mecenassen ‘anno nu’ die uit liefde voor muziek een concert in eigen huis willen organiseren. Hiermee grijpen we terug op de oorspronkelijke praktijk van de kamermuziek. Samen creëren we zo een serie unieke huiskamerconcerten. Waarbij u, als mecenas, niet alleen kunt proeven aan het vak van concert-programmeur (als u dat prettig vindt), maar met uw bijdrage bovendien bijzondere artistieke projecten van het festival helpt realiseren.

> Lees meer