Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Moet ik een kaartje kopen voor de livestream?

Ja. De kosten voor een livestream van hoge kwaliteit zijn aanzienlijk en komen bovendien nog bovenop de gebruikelijke kosten voor een concert. Om het concert en daarmee de livestream toch mogelijk te maken, hopen we met uw bijdrage uit de kosten te komen. Een ticket voor één persoon kost € 7,50, kijkt u met twee personen, dan betaalt u € 10.
>> bestel tickets

Waar kan ik straks de livestream bekijken?

Als u een ticket besteld heeft, krijgt u één dag voor de livestream een unieke link, waarmee u de livestream kunt bekijken. Als u op of na zaterdag bestelt, ontvangt u de link direct per mail.

Kan ik het concert ook op een later moment terugzien?

Ja, dat kan. De livestream blijft toegankelijk met de link die u toegestuurd krijgt.

Kan ik na 15 mei nog een ticket kopen voor de livestream?

Dat kan inderdaad. U ontvangt dan meteen de link en kunt het concert op elk gewenst moment bekijken.

Hoe kan ik het beste luisteren naar de livestream?

We adviseren de stream te bekijken op een zo groot mogelijk scherm (bijvoorbeeld iPad, laptop, computer of TV) en te zorgen voor goede geluidkwaliteit! Doe bijvoorbeeld een koptelefoon op, sluit je iPad of computer aan op de geluidsinstallatie, of stream onze uitzending naar je TV. Op die manier ervaar je het online concert het beste.

Ik heb een ticket besteld, maar ik heb de link niet ontvangen. Wat nu?

Als u vóór zaterdag een ticket besteld heeft, ontvangt u op vrijdag 14 mei een e-mail met de link naar de livestream. Deze mail sturen wij naar het adres dat u opgegeven heeft bij het bestellen van het ticket. Mogelijk is deze mail in uw ongewenste e-mailbox terecht gekomen. Is de mail daar ook niet te vinden? Stuur dan een e-mail naar info@classicalencounters.nl.

Hoe kan ik laten weten dat ik het online concert ga bezoeken?

Laat op facebook in het evenement weten of u van plan bent te komen! Daar geven we ook telkens de laatste informatie en updates over het festival. Hier kun je ook vrienden uitnodigen voor het evenement – we hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen komen meegenieten op 15 mei!