Doneer voor Classical Encounters

Doneer!

Waardeer je de activiteiten van Classical Encounters? Dan kun je ervoor kiezen een bedrag naar keuze te doneren. Op deze manier blijft het voor Classical Encounters mogelijk om ook in de toekomst unieke muzikale encounters te organiseren. Omdat Classical Encounters een culturele ANBI-status heeft, kunt u mogelijk gebruik maken van fiscale voordelen. > lees hier meer over

Magazine ‘Classical Encounters – The Online Edition!’ gratis thuisgestuurd bij donaties boven €45,-

Bij een donatie vanaf € 45 sturen wij u graag dit mooie 26-pagina-tellende magazine per post toe; een fotoverslag van achter de schermen bij het online festival op 17 mei 2020. Wilt u dit magazine ontvangen? Stuur dan een mail met uw adresgegevens naar info@classicalencounters.nl.

15 mei 2021 20:00 uur livestream concert: Eva Stegeman met Rembrandt Frerichs Trio, Kayhan Kalhor & friends spelen ‘wereldklassiek’

Classical Encounters en het Rembrandt Trio slaan op zaterdagavond 15 mei 2021 de handen ineen voor een ontmoeting tussen klassiek-muzikale werelden. In de Haagse Lourdeskerk speelt de Iraanse kamancheh-virtuoos Kayhan Kalhor samen met het Rembrandt Trio. Artistiek leider violiste Eva Stegeman nodigt voor de pauze muzikale vrienden Pieter van LoenenCharles Watt, Judith Wijzenbeek en Dominic Seldis uit; naast klassieke werken van onder meer Messiaen en Ravel spelen ze nieuw werk van jazzpianist en componist Rembrandt Frerichs die daartoe hoogstpersoonlijk achter de piano plaats neemt.


Weet u het nog? De oorspronkelijke 2020-editie van Classical Encounters in mei werd vanwege corona-beperkingen op 17 mei 2020 online gehouden – live gestreamd vanuit de Lourdeskerk in Den Haag. Bovendien kwam Classical Encounters met een najaarseditie in de vorm van een festivaldag op 10 oktober in 2020 alsnog naar Leiden, zoals dat tijdens de geannuleerde editie in het voorjaar ook de bedoeling was geweest.

De Haagse Online Edition van 17 mei 2020 jongstleden en Leidse festivaldag van 17 oktober 2020 zijn in zijn geheel of in losse concerten terug te zien op ons YouTube-kanaal.