Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Moet ik een kaartje kopen voor het online festival?

De livestream is gratis te bezoeken! We waarderen het wel enorm als je een donatie wilt doen, bij wijze van ‘virtueel ticket’. Op die manier kunnen we de kosten voor de online festivaldag dekken en in de toekomst festivals blijven organiseren.

Kan ik ook later dan 12:00 inschakelen op de livestream?

Ja hoor! Tussen 11:30 en 18:00 kun je wanneer je wilt in- en uitschakelen in onze livestream. Je hoeft alleen maar naar deze pagina te gaan en op ‘play’ te klikken.

Hoe kan ik laten weten dat ik het online festival ga bezoeken?

Laat op facebook in het evenement weten of je van plan bent te komen! Daar geven we ook telkens de laatste informatie en updates over het festival. Hier kun je ook vrienden uitnodigen voor het evenement – we hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen komen meegenieten op 17 mei!

Hoe kan ik het beste luisteren naar de livestream?

We adviseren de stream te bekijken op een zo groot mogelijk scherm (bijvoorbeeld iPad, laptop, computer of TV) en te zorgen voor goede geluidkwaliteit! Doe bijvoorbeeld een koptelefoon op, sluit je iPad of computer aan op de geluidsinstallatie, of stream onze uitzending naar je TV. Op die manier ervaar je het online festival het beste.

Kan ik jullie online festival ook streamen naar mijn TV?

Ja, dat kan. Dit kun je het beste doen via ons YouTube-account.

Ik wil graag een vraag stellen aan de musici, hoe doe ik dat?

Tijdens de livestream kun je je vragen stellen en reacties geven via de live chat op YouTube, via Facebook en via Instagram. Gebruik de hashtag #classicalencounters en dan weten we zeker dat we je vraag of reactie tegenkomen!

Is er ook een blokkenschema?

In het weekend kun je ook een programmaoverzicht downloaden van de website.