Lourdeskerk Scheveningen

In 2019 doet Classical Encounters opnieuw de Lourdeskerk in Scheveningen aan. Veel bezoekers zullen zich het Sleep-Over Concert (2015) in de Lourdeskerk nog herinneren. Of het Late Night Concert ‘Kissed by a Muse’ van afgelopen jaar. Elk jaar is het Late Night een unieke avond waar het publiek de muziek heel dicht op de huid kan beleven.

De Lourdeskerk is een unieke locatie midden in Scheveningen, naast het circustheater. De ruimte en de grote vierkante houten vloer bieden optimale mogelijkheden voor onze avontuurlijke Late Night.

Dit keer aan Isabelle van Keulen en haar ensemble de beurt om de zaterdagavond in te vullen. Dat doen ze op 11 mei met een zinderend tango-programma getiteld ‘Angelos y Diablos’.

–> naar programma en tickets 


Bereikbaarheid
Adres: Berkenbosch Blokstraat 9A 2586 HD Den Haag

De Lourdeskerk ligt in hartje Scheveningen-Bad, naast het Circustheater. Op slechts een paar minuten lopen van het strand, boulevard, en het Kurhaus. De ingang zit recht onder de klok.

Openbaar vervoer stopt recht voor de deur, namelijk tram 9. Daarnaast zijn ook tram 1 en 59 (tijdelijk), bus 21, 22, 23 en N1 opties binnen 5 min loopafstand van de kerk.

BKS parking Nieuwe Parklaan vindt u naast het politiebureau op 1 minuut lopen de dichtstbijzijnde parkeergarage. Voor de deur kunt u voor maximaal 60 minuten parkeren .

Indien mogelijk raden we u aan om met de fiets te komen.